Spring til indhold

‘Diversity Week’ byder på filmvisning og paneldebat

14.05.2019  05:54

I denne uge sætter EU-repræsentationerne i Kina på dansk initiativ fokus på mangfoldigheden og LGBT+ rettigheder. Det vil ske gennem talks, film, portrætter og paneldebatter. I forbindelse med IDAHO-dagen, den Internationale dag mod Homofobi, Transfobi og Bifobi den 17. maj,  vil regnbueflaget vejre over Den Danske ambassade i Beijing og en række andre EU-repræsentationer. Ambassaden vil desuden være vært ved en paneldebat for repræsentanter fra erhvervslivet omkring diversitet på arbejdsmarkedet og arbejdspladser. 

""

Kom til filmarrangementet, Fluid Identity

I anledning af mangfoldighedsugen inviterer ambassaden til filmarrangement med de to filminstruktører, Marianne Blicher og Han Xia, når vi i samarbejde med Det Danske Kulturcenter viser kortfilmene Out of Place af Han Xia og Altmuligmand af Marianne Blicher. Begge film portrættere og udfordrer identitetsbegrebet og filmfremvisningen efterfølges af en diskussion om identitet. 

Arrangementet finder sted på Det Danske Kulturcenter i Kunstdistrikt 798, onsdag den 15. maj kl. 19.00. Arrangementet er gratis og åbent for alle. Den efterfølgende diskussion vil blive afholdt på kinesisk.

’Altmuligmand’ er historien om en mand der i sin søgen efter et nyt job havner han tilfældigt i et fremmedartet miljø fyldt med farverige drag queens, hvor en helt ny verden åbner sig for ham.

’Out of place’ følger forretningsmanden Bobbie, der har levet et liv som succesfuld forretningsmand og far, men som rejser til Thailand for langsomt at påbegynde rejsen mod at blive en kvinde.

Fremvisningerne efterfølges af en diskussion og en paneldebat hvor både de to filminstruktører og lokale drags vil deltage i en diskussion om emnet flydende identitet.