Spring til indhold

Praktikanter til politik, forsvar og økonomi

AMBASSADEN I BEIJING
Ambassaden i Beijing er Danmarks største bilaterale ambassade. Vi søger 4 praktikanter til henholdsvis Foreign & Domestic Affairs, Economic Affairs & Cooperation og Defense. Hverdagen på ambassaden er travl og fyldt med ministerbesøg, samt danske og kinesiske delegationer. Som praktikant tager man aktivt del i denne travle hverdag.

Tre praktikanter med fokus på udenrigs- og indenrigspolitik, samt økonomisk politik og sektorsamarbejde
Vi søger 1 praktikant i afdelingen Foreign & Domestic Affairs. Her vil du indgå i et travlt politisk team og beskæftige dig med mange forskellige opgaver knyttet til det politiske forhold mellem Danmark og Kina, kinesisk indenrigspolitik og udviklingspolitik. Vi søger ligeledes 2 praktikanter i afdelingen Economic Affairs & Cooperation, hvor man her beskæftiger sig med opgaver og research relateret til økonomisk diplomati. Praktikanterne får mulighed for at arbejde med et bredt spektrum af politiske og økonomiske emner og får således god indsigt i Kinas hastige udvikling. Se det konkrete opslag HER.

Praktikant med fokus på forsvar og politik
Praktikanten i afdelingen Defense beskæftiger sig primært med opgaver relateret til det dansk-kinesiske forsvarssamarbejde. Se det konkrete opslag HER.