Spring til indhold

Handelspraktikant

Der er i alt 11 praktikantpladser i vores handelsafdelinger, der er fordelt på vores fem repræsentationer.

AMBASSADEN I BEIJING
Vil du være med til at fremme danske interesser og styrke dansk erhvervsliv i Kina? Som praktikant i Handselsafdelingen deltager du i arbejdet med at styrke både kommercielle og politiske relationer mellem Danmark og Kina.  Der er i alt 3 praktikantpladser i handelsafdelingen på ambassaden i Beijing fordelt på vores Food & Environment team, Energy & Maritime team, og Health team. Se det konkrete opslag HER

GENERALKONSULATET I SHANGHAI
Generalkonsulatet i Shanghai er en travl arbejdsplads, der støtter og fremmer danske kommercielle interesser. Handelsarbejdet sker inden for rammerne af Eksportrådet i Kina, der omfatter ambassaden i Beijing, og generalkonsulaterne i Guangzhou, Shanghai samt Chongqing. Der tilbydes to praktikstillinger, som vil være tilknyttet henholdsvis "Design & E-commerce teamet", og "Public Diplomacy, medier & pressesektionen". Se det konkrete opslag HER.

GENERALKONSULATET I CHONGQING
Generalkonsulatet i Chongqing er primært et handelskontor og er en travl arbejdsplads, der støtter og fremmer danske kommercielle interesser i Sydvestkina. Generalkonsulatet i Chongqing søger i alt 2 praktikanter. Se det konkrete opslag HER.

GENERALKONSULATET I GUANGZHOU
Handelsafdelingen på Generalkonsulatet i Guangzhou er en travl arbejdsplads, der støtter og fremmer danske kommercielle interesser i Sydkina, hvilket inkluderer Guangdong og de omkringliggende provinser, og den pulserende region, Hong Kong. Generalkonsultatet i Guangzhou søger i alt 2 praktikanter. Se det konkrete opslag HER.

HANDELSKONTORET I TAIPEI
Det danske handelskontor i Taipei er en travl arbejdsplads, der støtter og fremmer danske  kommercielle interesser i Taiwan.  Der tilbydes to praktikstillinger, som vil være tilknyttet det daglige arbejde på tværs af forskellige sektorer. Se det konkrete oplag HER.