Skip to content

Den danske ambassade i Beijing søger en administrationsmedarbejder

Stilling: Administrationsmedarbejder
Type: Fuldtidsstilling (lokaltansat)
Startdato: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: 19. august 2018
Ansættelsessted: Den danske ambassade i Beijing

Team administration er et dynamisk team, som består af både lokaltansatte faste medarbejdere og eksternt tilknyttede servicemedarbejdere. Administrationen er ansvarlig for driften af hele ambassadens kompound, både ude og inde. Vi tilstræber at have en velfungerende, strømlinet og serviceminded administration, der supporterer og vejleder alle ansatte i en lang række administrative procedurer og regelsæt.

Vi er et travlt team med mange varierende opgaver inden for en bred vifte af ansvarsområder så som HR, IT, Økonomi, Facility Service etc. Du vil komme i berøring med hele Kina organisationen (tværgående samarbejde med generalkonsulaterne) og vil være en del af en multikulturel arbejdsplads med mere end 150 kollegaer fra Danmark og Kina. Du vil derfor være en del af det tværgående samarbejde i et internationalt miljø på en dansk mission i udenrigstjenesten.

Som vores nye administrative kollega vil du deltage i teamets samlede daglige opgavevaretagelse og være primær ansvarlig for nedenstående områder, dog kan ansvarsområder løbende ændres for at bevare fleksibiliteten i teamet:


Dine arbejdsopgaver forventes at blive:
• HR og personaleadministration, inkl. rekruttering, kompetenceudvikling og kontrakter.
• Superbruger samt underviser i ambassadens sagsbehandlersystem, F2.
• Boligadministration, lejemål for udsendte, statsinventar; vedligehold etc.
• Bistå med administrative opgaver i forbindelse med højniveaubesøg, events m.v.

Vi lægger vægt på at du er:
• Udadvendt serviceminded person med positiv attitude.
• Trives i et travlt miljø med mange bolde i luften.
• Erfaring fra tidligere administrative jobs en fordel.
• God team-spiller, både med andre teams og med ledelsen.
• Flydende i et af de nordiske sprog og engelsk. Kinesisk er en fordel med ikke et krav.
• Arbejder selvstændigt, struktureret og organiseret.


Sammen står vi stærkere
På den danske ambassade løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når der er behov for det. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.


Løn og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat på lokale ansættelsesvilkår og din lønpakke vil afspejle dine kvalifikationer samt erfaring. Den valgte kandidat skal gennemgå en sikkerhedsgodkendelse inden tiltrædelse.


Er det noget for dig?
Lyder jobbet interessant, så send dit CV og motiverede ansøgning inkl. relevante dokumenter, referencer, anbefalinger m.m. senest 19. august 2018 til bjsambhrchina@um.dk. Du bedes venligst notere “Administrationsmedarbejder” i emnefeltet.


For yderligere information om stillingen kan du kontakte administrationschef Ane Kirsten Andersen på aneand@um.dk  (+86 10 8532 9988).


Den danske ambassade fremhæver lige muligheder for alle og byder ansøgninger fra kvalificerede personer velkommen uanset race, køn, religion eller handikap.