Spring til indhold


Den danske ambassade i Beijing søger visummedarbejdere (lokalt ansatte)

Stilling: Visum- og konsulærmedarbejder, fuldtidsstilling. Til besættelse snarest
Ansøgningsfrist: 25. januar 2018
Ansættelsessted: Den danske ambassade i Beijing

Den danske ambassade i Beijing søger energiske og systematiske personer til stillinger som visum- og konsulærmedarbejdere med ansættelse snarest muligt.


Der er tale om stillinger på en spændende arbejdsplads, hvor du bliver del af et dynamisk team. Der er perioder med stor travlhed, men grundighed i den enkelte sag er afgørende. Du kan være med til at fremme danske interesser i Kina, og dit arbejde gør en forskel, hvér dag.


Der er tale om stillinger som lokalt ansat og på betingelser for lokalt ansatte (for ikke kinesiske statsborgere) på ambassaden.

Stillingsbeskrivelse
Du vil blive en del af en travl afdeling, hvis arbejde primært består i at håndtere visumansøgninger fra kinesiske borgere, der skal til Schengen. Efterspørgslen vokser støt, og der er stor fokus på arbejdet fra både danske og kinesiske myndigheder, erhvervslivet og turismebranchen. Dit job vil være at håndtere sagerne på en service-minded måde, mens du samtidig udviser forståelse for de regler, som Danmark er bundet af i Schengensamarbejdet. Du vil være i løbende dialog med danske og kinesiske myndigheder.


Arbejdet omfatter vigtige kontrolfunktioner i forbindelse med visumudstedelse. Du skal udvise forståelse for og evne til at gå i dybden med sagerne og stor grundighed og ansvarlighed i dit arbejde.


Du er i besiddelse af god dømmekraft, arbejder effektivt og leverer på et højt serviceniveau, som understreger og forstærker Danmarks i forvejen gode omdømme i Kina.


Du vil også skulle assistere danskere i Kina med alt lige fra pasansøgninger til mere komplicerede sager, så du skal være robust og kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Kvalifikationer
Vi søger holdspillere, der leverer et højt kvalitetsniveau, effektivitet og detailbevidsthed.
- Relevant videregående uddannelse
- Gode sprogkundskaber: flydende dansk og engelsk, kinesisk vil være en fordel.
- Relevant arbejdserfaring
- Detailbevidsthed i den enkelte sag kombineret med evnen til at se visumopgaverne som en vigtig del af arbejdet med at præsentere Danmark som et attraktivt land
- Kendskab til Kina
- Kendskab til at arbejde på tværs af kulturer
- Politisk forståelse
- Robust og kan håndtere pressede situationer på kompetent vis


Ansøgning
Ansøgere bedes fremsende CV og motiveret ansøgning inkl. relevante dokumenter og foto senest den 25. januar 2018 til bjsambhrchina@um.dk. Venligst noter “ Visum- og konsulærmedarbejder” i emnefeltet.

Hvis der er spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for visumafdelingen Charlotte Duelund Zichau: +86 10 8532 9930.

Den danske ambassade fremhæver lige muligheder for alle og byder ansøgninger fra kvalificerede personer velkommen uanset race, køn, religion eller handikap.

Om visumafdelingen

Visumafdelingen udsteder over 12.000 visa om året til kinesere, der skal til Danmark og Schengen. En stor del af visumansøgningerne falder i sommerhalvåret, og det er derfor årets travleste periode. Vi har både danskere og kinesere ansat til visumudstedelsen og til at assistere danskere i Kina.

Af assistance til danskere kan nævnes:
- Pasansøgning
- Legalisering og verificering af civilretslige dokumenter
- Rådgivning i forbindelse med hospitalsindlæggelse, fængsling mv.
- Kriseberedskab


Yderligere information om afdelingens arbejde findes på vores hjemmeside.