Spring til indhold

Praktikant til Invest og Innovation i Shanghai

INVEST IN DENMARK 
Vil DU være med til at skabe og fastholde arbejdspladser i Danmark? Invest in Denmark er det officielle danske investeringsfremmende organ under Udenrigsministeriet. Vi søger en praktikant til vores Kina-team, der kan assistere os med at tiltrække kinesiske investeringer inden Informations- og Kommunikations teknologi (ICT), Life Sciences, Cleantech og Location Denmark (Maritime) til Danmark.

Invest in Denmark, Shanghai, deler kontor med Innovation Centeret i Shanghai, og her vil du blive en del af et IDK-team på i alt 10 medarbejdere, hvor 8 er placeret på kontoret i Shanghai, 1 i Beijing og 1 i Taiwan. Som praktikant vil du blive inddraget på tværs af de fire fokusområder og assistere Investment Managerne med en række opgaver såsom: markeds research, udforme business intelligens, lave præsentationer og deltage i events og aktiviteter m.m. Da man som praktikant vil komme i kontakt med en række kinesiske interessenter, er det en markant fordel, hvis du mestrer kinesisk på et solidt niveau. Se det konkrete opslag her.

INNOVATIONSCENTERET I SHANGHAI
Shanghai er et hotspot for innovation, forskning og udvikling (R&D). På Innovation Centre Denmark, Shanghai er vores fornemmeste rolle at fremme innovation, forskning og udviklings samarbejde mellem Danmark og Kina gennem vores omfattende netværk af danske og kinesiske teknologivirksomheder, universiteter, forskningsinstitutioner, myndigheder og andre centrale aktører.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads i et internationalt miljø med et team af 21 danske og kinesiske kolleger hvoraf to også er praktikanter. Vi har et stort og varieret portefølje af opgaver primært inden for områderne informations-og kommunikationsteknologi, Clean Tech og Life Science.  Innovation Centre Denmark, Shanghai leder efter to praktikanter, hvor baggrund indenfor henholdsvis kommunikation og business administration/ økonomi er en fordel dog ikke et krav.
Innovationskontoret tilbyder 2 praktikstillinger - 1 kommunikations
praktikant
og 1 administrativ praktikant.